Product was successfully added to your shopping cart.

Tiskalnik Lexmark MB2236adw ČB - MEGA CENA + BREZPLAČNA DOSTAVA!

Hiter pregled

Večfunkcijski laserski obojestranski (duplex), mrežni, WiFi, črno/beli tiskalnik Lexmark MB2236adw. Garancija 12 mesecev. Tiskalniku je priložen original toner! Strošek pakiranja in dostave samo 1,99€ !

Visokozmogljiv in cenovno dostopen večnamenski izdelek Lexmark MB2236adw omogoča enobarvno tiskanje do 34 strani na minuto* ter vključuje Wi-Fi, obojestransko tiskanje, optično branje in faksiranje.

Tiskanje, ki deluje MB2236adw tiska s hitrostjo do 34* strani na minuto in z 1 GHz dvojedrnim procesorjem ter 512 MB pomnilnika ponuja prepričljivo hitrost delovanja, medtem ko vhodna zmogljivost za 251 listov in razpoložljive kartuše s količino barvila, ki zadostuje za do 6000 strani** tiska, pomagajo podpirati do štiri uporabnike.
Standardni Wi-Fi
Poleg ethernetne povezave in povezave USB je tu še standardno vgrajen Wi-Fi, ki namiznim računalnikom in pooblaščenim uporabnikom mobilnih naprav poenostavlja tiskanje prek aplikacije Lexmark Mobile Print ter certifikacij za tehnologiji Mopria® in AirPrint.

Kompakten in ekonomičen
Tam, kjer je prostor omejen, boste zlahka našli prostor za MB2236adw, ki meri le 41,5 cm v širino, 36 cm v globino in 35,2 cm v višino. Poleg tega standardno obojestransko tiskanje in načini za varčevanje z energijo znižujejo stroške poslovanja.

Optično branje, kopiranje in faksiranje
MB2236adw ne omogoča zgolj tiskanja – zagotovite svoji ekipi nove možnosti s standardnim optičnim branjem, kopiranjem in faksiranjem. Enostransko optično branje omogoča enobarvni zajem dokumentov s hitrostjo do 23* strani na minuto.

Toner Unison
Toner Unison™ je ključen za učinkovitost delovanja Lexmarkovega sistema tiskanja in njegova edinstvena sestava dosledno zagotavlja izjemno kakovost slik in dolgotrajno zanesljivost sistema za tiskanje ter spodbuja večjo trajnostnost.

Celovita zaščita
Lexmarkov celovit pristop k varnosti je zasnovna in tehnološka značilnost vseh naših izdelkov. Naše varnostne funkcije pomagajo zaščititi vaše podatke – v dokumentu, napravi, po omrežju in na vseh vmesnih točkah.

Uradna stran izdelka in podrobnosti - kliknite TUKAJ!

cena: 200,00 €

AKCIJA 179,99 €

Rok dobave: 3-5 dni

Dodatne lastnosti : tiskanje, kopiranje, skeniranje, obojestranski tisk, mreža, WiFi, tiskanje s telefona, ADF, faks

KOMPATIBILNI TISKALNIKI

Dodatne informacije

Opis Ne
Obvestilo o zalogi Rok dobave: 3-5 dni
Izpis do Ne
Vsebina Ne
Cena na izpis Ne
Izpis do Ne
Dodatne lastnosti tiskanje, kopiranje, skeniranje, obojestranski tisk, mreža, WiFi, tiskanje s telefona, ADF, faks
Kliknite tukaj Ne
Gramatura Ne
Št. listov Ne