Tiskalnik HP Deskjet Plus 4130

Tiskalnik HP Deskjet Plus 4130

Tiskalnik HP OfficeJet 6950 All-in-One

Tiskalnik HP OfficeJet 6950 All-in-One

Tiskalnikk CANON IMAGERUNNER ADVANCE C3525IA3 multifunkcijski A3

Vključen tudi podstavek in avtomatski vlagalec DADF v ceno! MOŽNOST POSLOVNEGA NAJEMA!

Za poslovni najem prosim pišite na podpora@tiskajpoceni.com

Canon imageRUNNER ADVANCE C3525i je A3 multifunkcijski tiskalnik, ki omogoča barvno tiskanje s hitrostjo 25 strani na minuto, izbirni samodejni obojestranski podajalnik dokumentov z enim prehodom in predstavlja vsestransko rešitev za upravljanje z dokumenti.

  • Barvno in črno-belo tiskanje pri hitrosti do 25 str/minEnergy Star banner
  • Prilagodljiv 10,1-palčni (25,6 cm) barvni zaslon na dotik WVGA kot pri pametnih telefonih
  • Tiskanje, kopiranje, skeniranje, pošiljanje, shranjevanje in izbirno faksiranje
  • Podpira tiskanje UFR II, PCL 6, standardno za Genuine Adobe PostScript 3. ravni
  • Do kapacitete 2300 listov
  • Napredne varnostne funkcije
  • Preprosto upravljanje napraveBLI
  • Neprekosljiva energijska učinkovitost
  • Popolna integracija z izjemnimi rešitvami za upravljanje dokumentov, kot je na primer uniFLOW

ZMOGLJIVE FUNKCIJE

Canon multifunkcijski tiskalnik iRA C3525i ima trdno zasnovo in motor ter največjo zmogljivost papirja 2300 listov, zato je popoln za velike obremenitve delovnih skupin z veliko dela. Canonova nova tehnologija za obdelavo slik V² (Vivid & Vibrant) vsakič zagotavlja navdušujoče dokumente, ki bodo izstopali iz množice.

ENOSTAVEN NADZOR NAD STROŠKI

Pametno preverjanje pristnosti uporabnikov vam omogoča nadzor uporabniškega dostopa in pravic, saj s poročanjem zagotavlja preglednost uporabe in sledenje dejavnostim. S preprosto nastavitvijo pravil tiskanja lahko omejite dostop do posebnih funkcij za uporabnike, s tem pa imate nadzor nad stroški (npr: barvno tiskanje omejite samo na uporabnike, ki ga potrebujejo).  Če pa še zraven uporabite rešitev kot je uniFlow, imate zagotovljen večji prihranek z razporejanjem in pokritjem stroškov.

IZBOLJŠA DELO Z DOKUMENTI

Velik barvni zaslon na dotik, intuitivni meniji in pametno preverjanje pristnosti uporabnikov zagotavljajo edinstveno prilagojeno izkušnjo in preprosto upravljanje. Zajemanje dokumentov je povsem preprosto, saj omogoča hitro skeniranje in pretvorbo dokumentov v različne oblike zapisa, vključno z Open XML PPT in Word, ki omogočajo ponovno digitalno uporabo. Pametna platforma za spletne programe MEAP in MEAP omogoča integracijo zmogljive programske opreme za tiskanje in upravljanje informacij, s katerim boste optimirali vaše postopke obdelave dokumentov.

Prilagodljive rešitve za delo na terenu ter podpora za industrijske standarde zaposlenim na terenu omogočijo tiskanje in skeniranje iz mobilnih naprav. Uporabniki lahko samodejno ustvarijo knjižice in končne dokumente profesionalnega videza. Nova funkcija spenjanja po potrebi in varčno spenjanje brez sponk poenostavita končno obdelavo in zmanjšata količino odpadkov.

UČINKOVITO UPRAVLJANJE NAPRAV

Pristna podpora za industrijske standarde, kot sta Genuine Adobe PostScript in PCL, omogoča brezskrbno integracijo v omrežja in poslovne rešitve. Dosledno delovanje in upravljanje s potflejem imageRUNNER ADVANCE, skupaj s širokim obsegom naprednih možnosti upravljanja, zmanjša vodstveno in upravno breme vaših zaposlenih. Z orodjem za upravljanje naprave lahko napravo konfigurirate, upravljate in nadgrajujete, tako posamezno kot v okviru večje skupine. Orodje omogoča tudi nadzorovanje, poročanje in diagnosticiranje za preventivno in učinkovito vzdrževanje. Zasnova naprave iR-ADV C3525i, ki zahteva malo vzdrževanja, zagotavlja manj prekinitev, saj lahko potrebščine preprosto zamenjate.

ZAVARUJTE ZAUPNE INFORMACIJE

Standardne in dodatne funkcije za varnost naprave, omrežja in dokumentov omogočajo združljivost z najvišjo ravnjo varnostnih standardov. Zaščiteno tiskanje in varno brisanje opravil s trdega diska vam pomagata ščititi informacije. Možnost programske opreme uniFLOW zagotavlja večjo učinkovitost in varnost z varnim tiskanjem My Print Anywhere ter preprečuje izgubo podatkov natisov, kopij in skenov.

OKOLJU PRIJAZEN

To napravo, ki je skladna s standardom ENERGY STAR®, odlikuje najnižja nazivna skupna poraba električne energije v svojem razredu, v načinu mirovanja pa porabi 1 W energije ali manj. Poleg tega so nekateri deli naprave iR-ADV C3525i izdelani iz bioplastike in reciklirane plastike.

Redna cena 100.000,00 € Akcijska cena 1.769,99 €
Obvestilo o zalogi:
Rok dobave: na zalogi
Dodatne lastnosti:
Kompaktne barvne večnamenske naprave velikosti A3 z zmogljivimi funkcijami za celotni postopek priprave dokumentov
SKU
Tiskalnikk CANON IMAGERUNNER ADVANCE C3525IA3

KOMPATIBILNI TISKALNIKI