Dostava in načini plačila

KODA ZA POPUST NA KOMPATIBILNE TONERJE IN KARTUŠE : TISKAM7 JO VPIŠETE NA KONCU BLAGAJNE:)

Cena dostave za naročila z redno dostavo Pošte Slovenije znaša 2,99 €, ne glede na količino in kraj dostave. V primeru, da izberete dostavo pred 10h ali po 16h znaša cena dostave 3,99 € - dostavo do 10h omogočajo vse pošte, seznam pošt, ki omogočajo dostavo po 16h pa najdete TUKAJ

Za naročila kartuš ali tonerjev nad 50 € je poštnina brezplačna! Popust se obračuna na blagajni.

Možen je tudi osebni prevzem, s predhodnim plačilom in obvestilom na telefonsko številko 02 663 19 45.

V kolikor za plačilo izberete plačilo ob prevzemu, plačate ob prevzemu provizijo za plačilo preko UPN obrazca (vplačnino), po ceniku Pošte Slovenije in sicer:

  • do odkupne vrednosti 98,00 EUR znaša provizija 1,15 EUR
  • od 98,01 EUR do 501,00 EUR znaša provizija 1,17% od odkupne vrednosti
  • nad odkupno vrednostjo 501,00 EUR znaša provizija 5,36 EUR + 0,30% od odkupne vrednosti

HITROST DOSTAVE:

Če je naročeno blago na zalogi v našem skladišču in naročilo oddate do 14. ure, bo blago odpremljeno še isti dan.. Če katerega od naročenih artiklov nimamo na zalogi, bo vaša pošiljka odpremljena isti dan, ko artikle prejmemo na zalogo. Dostava se običajno vrši naslednji delovni dan od dneva odpreme oziroma zaradi epidemije v roku dveh delovnih dneh.

Mogoča je tudi dostava do 10h ali po 16h uri - dostavo do 10h omogočajo vse pošte, seznam pošt, ki omogočajo dostavo po 16h pa najdete TUKAJ.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo preko eMail naslova podpora@tiskajpoceni.si ali telefona 02 663 19 45.

*V kolikor za plačilo izberete plačilo ob prevzemu, plačate ob prevzemu provizijo za plačilo preko UPN obrazca (vplačnino), po ceniku Pošte Slovenije, kot je navedeno zgoraj.


NAČINI PLAČILA:

Vaše naročilo lahko poravnate s plačilom po povzetju, po predračunu, s kreditno kartico, s PayPal računom ali z eRačunom (samo za proračunske uporabnike).

  

Podjetju BAKUS d.o.o. je bil s strani neodvisne bonitetne organizacije Bisnode Slovenija podeljen certifikat bonitetne odličnosti s področja poslovanja - oznaka A - visok razred bonitetne odličnosti.

BAKUS d.o.o., 11.8.2020