Dostava in načini plačila

Cena dostave za naročila z redno dostavo Pošte Slovenije znaša 3,99 €. Za naročila kartuš ali tonerjev nad 50 € je poštnina brezplačna! Popust se obračuna na blagajni.

V primeru, da v košarico dodate 2 zavitka papirja je poštnina 3,99 EUR (do 5kg), nad 15kg ( 6 zavitkov papirja) pa znaša poštnina 4,99 EUR.

Možen je tudi osebni prevzem, s predhodnim plačilom in obvestilom na telefonsko številko 02 663 19 45.

Pri plačilu po povzetju se obračuna provizija za plačilo po povzetju v znesku 1 € (z DDV). Dodatnih stroškov pošiljanja poštarju ali drugemu dostavljalcu naročenih artiklov iz spletne trgovine www.tiskajpoceni.com ne plačate

HITROST DOSTAVE:

Če je naročeno blago na zalogi v našem skladišču in naročilo oddate do 14. ure, bo blago odpremljeno še isti dan.. Če katerega od naročenih artiklov nimamo na zalogi, bo vaša pošiljka odpremljena isti dan, ko artikle prejmemo na zalogo. Dostava se običajno vrši naslednji delovni dan od dneva odpreme oziroma zaradi epidemije v roku dveh delovnih dneh.


Za vse dodatne informacije smo vam na voljo preko eMail naslova podpora@tiskajpoceni.si ali telefona 02 663 19 45.

NAČINI PLAČILA:

Vaše naročilo lahko poravnate s plačilom po povzetju, po predračunu, s kreditno kartico, s PayPal računom ali z eRačunom (samo za proračunske uporabnike).

Pri izbiri plačila s Paypalom boste preusmerjeni na PayPal stran. Provizija plačila s PayPal načinom znaša 1,00 € in se obračuna v košarici ob zaključku nakupa.

Podjetju BAKUS d.o.o. je bil s strani neodvisne bonitetne organizacije Bisnode Slovenija podeljen certifikat bonitetne odličnosti s področja poslovanja - oznaka A - visok razred bonitetne odličnosti.

BAKUS d.o.o., 11.8.2020