Product was successfully added to your shopping cart.
Zaradi Corona krize je rok dobave 2-3 dni.

Dostava in načini plačila

 

Cena dostave za naročila z redno dostavo Pošte Slovenije znaša 2,99 €, ne glede na količino in kraj dostave. V primeru, da izberete dostavo pred 10h ali po 16h znaša cena dostave 3,99 € - dostavo do 10h omogočajo vse pošte, seznam pošt, ki omogočajo dostavo po 16h pa najdete TUKAJ

V kolikor za plačilo izberete plačilo ob prevzemu, plačate ob prevzemu provizijo za plačilo preko UPN obrazca (vplačnino), po ceniku Pošte Slovenije in sicer:

  • do odkupne vrednosti 98,00 EUR znaša provizija 1,15 EUR
  • od 98,01 EUR do 501,00 EUR znaša provizija 1,17% od odkupne vrednosti
  • nad odkupno vrednostjo 501,00 EUR znaša provizija 5,36 EUR + 0,30% od odkupne vrednosti

HITROST DOSTAVE:

Če je naročeno blago na zalogi v našem skladišču in naročilo oddate do 12. ure, bo blago odpremljeno še isti dan. Če katerega od naročenih artiklov nimamo na zalogi, bo vaša pošiljka odpremljena isti dan, ko artikle prejmemo na zalogo. Dostava se običajno vrši naslednji delovni dan od dneva odpreme. 

Mogoča je tudi dostava do 10h ali po 16h uri - dostavo do 10h omogočajo vse pošte, seznam pošt, ki omogočajo dostavo po 16h pa najdete TUKAJ.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo preko eMail naslova podpora@tiskajpoceni.si ali telefona 02 663 19 45.

Kako do brezplačne dostave?*

Preprosto...

Ugodnost brezplačne dostave lahko izkoristite vsi registrirani kupci ob vašem prvem nakupu kateregakoli artikla v naši spletni trgovini, ne glede na kraj dostave. Vse kar je potrebno storiti je, da ob vašem prvem nakupu po registraciji, v rubriko "Koda za popust" (nahaja se na blagajni - na koncu nakupa) vpišete kodo POSTNINA99, potrdite in zaključite naročilo, edini pogoj je, da je znesek nakupa vsaj 10 € (*za posamezen nakup lahko uporabite le eno kodo za popust)

Ugodnost brezplačne dostave velja za registrirane uporabnike, ob prvem naročilu!

*V kolikor za plačilo izberete plačilo ob prevzemu, plačate ob prevzemu provizijo za plačilo preko UPN obrazca (vplačnino), po ceniku Pošte Slovenije, kot je navedeno zgoraj.

Popusti se ne seštevajo!


NAČINI PLAČILA:

Vaše naročilo lahko poravnate s plačilom po povzetju, po predračunu, s kreditno kartico, s PayPal računom ali z eRačunom (samo za proračunske uporabnike).

  

Podjetju BAKUS d.o.o. je bil s strani neodvisne bonitetne organizacije Bisnode Slovenija podeljen certifikat bonitetne odličnosti s področja poslovanja - oznaka A - visok razred bonitetne odličnosti.

BAKUS d.o.o., 11.8.2020