Product was successfully added to your shopping cart.

Izjava o varovanju osebnih podatkov

Zagotavljanje varnosti vašega nakupa in skrb za vaše osebne podatke je za nas zelo pomembno. Zato smo prilagodili načela zasebnosti v skladu z uredbo Evropske unije glede zaščite podatkov v državah Evropske unije (GDPR).

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Ponudnik za nedoločen čas hrani IP naslove obiskovalcev spletne strani, pri kupcih in registriranih članih pa še: ime in priimek, elektronski naslov (e-mail), kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije s ponudnikom za določen čas.

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za lastne potrebe izpolnitve naročila, pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostalo potrebno komunikacijo. 

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

V skladu z  uredbo Evropske unije glede zaščite podatkov v državah Evropske unije (GDPR) imate pravico urejati svoje osebne podatke. Izberite pravico, ki jo želite uveljaviti. Ko boste oddali svojo zahtevo, vam bomo posredovali povezavo za potrditev identitete, nato boste lahko zaključili s procesom oddaje zahtevka:

- želim dobiti vse svoje osebne podakte, ki jih hranite
- želim posodobiti svoje osebne podatke
- svoje osebne podatke želim prenesti drugam
- zahtevam izbris vseh svojih osebnih podatkov, ki jih hranite
- želim preklicati svoje soglasje za obdelavo osebnih podatkov
- želim ugovarjati obdelavi svojih osebnih podatkov

Podjetju BAKUS d.o.o. je bil s strani neodvisne bonitetne organizacije Bisnode Slovenija podeljen certifikat bonitetne odličnosti s področja poslovanja - oznaka A - visok razred bonitetne odličnosti.

A boniteta odličnosti

BAKUS d.o.o., 25.5.2018