Izjava o varovanju osebnih podatkov

Zagotavljanje varnosti vašega nakupa in skrb za vaše osebne podatke je za nas zelo pomembno, zato smo prilagodili načela zasebnosti v skladu z uredbo Evropske unije glede zaščite podatkov v državah Evropske unije (GDPR). Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Identiteta in kontaktni podatki upravljalca

BAKUS d.o.o.

Kočevska cesta 299

1291 Škofljica

telefonska številka: 02 663 19 45, eMail: podpora@tiskajpoceni.com

kontaktni podatki pooblaščene osebe za varstvo podatkov: podpora@tiskajpoceni.com

Katere podatke obdelujemo

IP naslove obiskovalcev spletne strani. Pri neregistriranih in registriranih kupcih pa tudi: ime in priimek, elektronski naslov (eMail), kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije z upravljalcem.

Zakaj podatke obdelujemo

Upravljalec bo podatke uporabil za lastne potrebe izvedbe naročila, računov in ostale nujno potrebne komunikacije za samo izvedbo naročila. V primeru kupcev tudi za pošiljanje informativnega gradiva (največ enkrat tedensko kode za popuste in posebne akcije) - pravna podlaga 158/II ZEKom-1, ki ga lahko prejmejo tudi obiskovalci, ki še nimajo statusa kupca, so pa zato podali soglasje.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim tretjim osebam.

Koliko časa se podatki hranijo

Upravljalec bo podatke hranil nedoločen čas, oz. v skladu z uredbo Evropske unije glede zaščite osebnih podatkov v državah Evropske unije (GDPR) ki vam daje pravico urejati svoje osebne podatke.

Pravice obiskovalcev oz. kupcev

Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico zahtevati dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave v zvezi z njim, ter pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov. Zahteva posameznika se obravnava skladno z določbami Splošne uredbe.

Pravica obiskovalca je tudi pritožba pri nadzornem organu v primeru kršitve Splošne uredbe.


Podjetju BAKUS d.o.o. je bil s strani neodvisne bonitetne organizacije Bisnode Slovenija podeljen certifikat bonitetne odličnosti s področja poslovanja - oznaka A - visok razred bonitetne odličnosti.

A boniteta odličnosti

BAKUS d.o.o., 4.12.2019