Product was successfully added to your shopping cart.

Splošni pogoji

Splošni pogoji poslovanja sistema TISKAJPOCENI.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

GARANCIJA:

Garancijski rok za vse izdelke je 12 mesecev oz. več, če je tako navedeno v opisu izdelka na spletni strani, oz. na računu.

STROŠEK DOSTAVE: 

Cena dostave za naročila z redno dostavo Pošte Slovenije znaša 1,99 €, ne glede na količino in kraj dostave. V primeru, da izberete dostavo pred 10h ali po 16h znaša cena dostave 2,99 €.

V kolikor za plačilo izberete plačilo ob prevzemu, plačate ob prevzemu provizijo za plačilo preko UPN obrazca (vplačnino), po ceniku Pošte Slovenije in sicer:

  • do odkupne vrednosti 98,00 EUR znaša provizija 1,05 EUR
  • od 98,01 EUR do 501,00 EUR znaša provizija 1,07% od odkupne vrednosti
  • nad odkupno vrednostjo 501,00 EUR znaša provizija 5,36 EUR + 0,30% od odkupne vrednosti

 

NAČINI PLAČILA:

PLAČILO PO POVZETJU
V kolikor želite, da vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo ob prevzemu je možno plačilo z gotovino ali s kartico na določenih področjih (preverite pri vaši pošti). V tem primeru vam Pošta Slovenije ob prevzemu zaračuna provizijo za plačilo preko UPN obrazca (vplačnine) po ceniku Pošte Slovenije, kot je navedeno zgoraj.

PLAČILO PO PREDRAČUNU (AVANS)
Ta način plačila je namenjen vsem, ki želite naročeno blago plačati pred dobavo. Podatke za plačilo boste avtomatično prejeli na vpisan eMail naslov, ki ste ga ob naročilu navedli. Po prejetem plačilu sledi dobava v navedenem roku.

PLAČILO PREKO eRAČUNA
Proračunskim uporabnikom je omogočeno plačilo preko eRačuna s 30 dnevnim zamikom plačila.

PLAČILO S KREDITNIMI KARTICAMI
Preko varnega spletnega načina plačevanja PayUnitiy omogočamo plačilo s kreditnimi karticami VISA ter MASTERCARD.

PLAČILO S PAYPAL
Preko varnega spletnega načina plačil PayPal, kjer je poleg kartic VISA in MASTERCARD, mogoče plačevati tudi z AMERICAN EXPRESS kartico.

SKLENITEV POGODBE O NAKUPU

Tehnični koraki, ki vodijo do sklenitve pogodbe o nakupu: s tem ko izberete izdelek, ga navidezno dodate v košarico, navedete vaše podatke in zaključite naročilo, boste po elektronski pošti prejeli potrdilo o naročilu. S tem je pogodba o nakupu sklenjena. Kopija pogodbe (naročila) je shranjena tudi pri podjetju, dostop do nje je možen s pisnim zahtevkom na fizični naslov podjetja BAKUS d.o.o., Na Poljanah 20, 2000 Maribor ali z zahtevkom na podpora@tiskajpoceni.com. Med samim postopkom naročila lahko morebitne napake pri naročilu preverite pred zaključkom naročila, v navidezni košarici in jih tam tudi popravite oziroma brišete in vstavite ponovno.

CENE: Vse cene so z vključenim DDV!

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti, vse cene veljajo do prodaje zalog.
Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod navedenimi pogoji.
V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Po preteku dveh ur od sprejema naročila v čakalno vrsto, vendar največ v 48 urah, ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik si pridržuje pravico, da po potrebi pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.

Ponudnik v obljubljenem roku blago zapakira, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. Ponudnik v omenjenem elektronskem sporočilu pouči kupca tudi o politiki vračanja blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe.

IZDELKI IN NJIHOVI OPISI:

Z oddajo naročila soglašate, da ste bili seznanjeni z opisi izdelkov, ki se prikažejo ob kliku na posamezen artikel.

BLAGOVNE ZNAMKE:

Vse blagovne znamke, logotipi, slike, ki jih uporabljamo na spletni strani, so last njihovih spoštovanih lastnikov in so uporabljeni zgolj v informativne namene.

IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV

Zagotavljanje varnosti vašega nakupa in skrb za vaše osebne podatke je za nas zelo pomembno. Zato smo prilagodili načela zasebnosti v skladu z uredbo Evropske unije glede zaščite podatkov v državah Evropske unije (GDPR).

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Ponudnik za nedoločen čas hrani IP naslove obiskovalcev spletne strani, pri kupcih in registriranih članih pa še: ime in priimek, elektronski naslov (e-mail), kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije s ponudnikom za določen čas.

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za lastne potrebe izpolnitve naročila, pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostalo potrebno komunikacijo. 

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

V skladu z  uredbo Evropske unije glede zaščite podatkov v državah Evropske unije (GDPR) imate pravico urejati svoje osebne podatke. Izberite pravico, ki jo želite uveljaviti. Ko boste oddali svojo zahtevo, vam bomo posredovali povezavo za potrditev identitete, nato boste lahko zaključili s procesom oddaje zahtevka:

- želim dobiti vse svoje osebne podakte, ki jih hranite
- želim posodobiti svoje osebne podatke
- svoje osebne podatke želim prenesti drugam
- zahtevam izbris vseh svojih osebnih podatkov, ki jih hranite
- želim preklicati svoje soglasje za obdelavo osebnih podatkov
- želim ugovarjati obdelavi svojih osebnih podatkov

PIŠKOTKI:

Da omogočimo vse funkcionalnosti na strani www.tiskajpoceni.com se poslužujemo piškotkov, z nadaljnjo uporabo strani se s tem strinjate.

Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje spletne strani, v nobenem primeru ne škodijo ne vam, ne vašemu računalniku. Omogočajo izdelavo dokumentov preko pametnih e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje partnerskega (affiliate) programa, oglaševanja, deljenja vsebin preko družbenih omrežij in komunikacijo z Vami, predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo portala za vas kot uporabnika.

IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV:

Skladno z zakonskimi normativi Bakus d.o.o. ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Tiskajpoceni, ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju RS, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom tukaj.

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

BAKUS d.o.o.
Na Poljanah 20
2000 Maribor

Podjetju BAKUS d.o.o. je bil s strani neodvisne bonitetne organizacije Bisnode Slovenija podeljen certifikat bonitetne odličnosti s področja poslovanja - oznaka A - visok razred bonitetne odličnosti.

A boniteta odličnosti

1.6.2018